Onze software


Aangezien Digicount 100% digitaal werkt, lichten we graag toe welke tools we gebruiken om jouw boekhouding te verzorgen.
Zo krijg jij een beter idee over hoe een samenwerking er juist uit zou zien.

Tijdens je kennismakingsgesprek maken we je wegwijs in onze manier van werken, nadien geven we je de nodige login gegevens.


Exact online

Via Exact online laad je gemakkelijk al je facturen op, zodat wij ze kunnen verwerken. Je krijgt ook een speciaal Exact emailadres, waar je facturen naartoe kan mailen in bijlage.Teamleader

Digicount is certified partner van Teamleader. Met deze tool beheren we al onze klantgegevens op één centrale plek. Dat is veilig, eenvoudig en snel.
Ook onze facturen worden met Teamleader opgesteld. Ze zijn overzichtelijk, en onderaan vind je een handige betaalknop terug waarmee je in enkele klikken een factuur kan betalen.Office 365

Zowel voor onze interne als externe communicatie maken we gebruik van de Office 365 toolsuite. Documenten worden bij jou aangeleverd in Word of Excel.
Een videocall met Digicount? Die vindt plaats via Microsoft Teams.


Coming soon: Bizantium

Bizantium is een nieuw start-up project van Digicount. Deze online financial plan generator laat je toe om jouw financieel plan in enkele klikken op te stellen.
Met behulp van een e-signing module, een AI chatbot van Bothive en tal van handige features, stel je in no-time jouw vennootschap op.
Adminpulse

Digitaal documentbeheer is erg belangrijk voor een boekhoudkantoor. Adminpulse is hiervoor de tool bij uitstek.
Bothive

Bothive is een Gentse start-up die AI based chatbots maakt. Zo kan een groot deel van de communicatie met klanten verlopen via een slimme chatbot, die je indien nodig doorverwijst naar een Digicount collega!

nl_NLNL