Ons aanbod voor jouw onderneming


Vanaf het eerste – gratis – introductiegesprek helpen we jou vlot op weg bij de opstart en boekhouding van je onderneming. Terwijl wij ons bezighouden met de administratieve afhandeling, kan jij je concentreren op wat echt telt.

Digicount kiest bewust voor persoonlijke adviesverlening. Via digitalisatie kunnen we je boekhouding steeds stipt en correct bijwerken en tegelijk inzichten op maat geven.

We hopen dan ook al jouw documenten digitaal te mogen ontvangen. Zo kunnen we je de best mogelijke service aanbieden!Vennootschappen.

Digicount specialiseert zich in de boekhouding van vennootschappen. Onze in-house boekhouders zijn experts in het verwerken van boekhoudkundige documenten en gaan proactief te werk om jouw boekhouding te optimaliseren.

Daarvoor gebruiken we Exact online als boekhoudplatform in combinatie met Billit: een online platform dat de gehele financiële administratie centraliseert. 2 krachtige tools die samen zowel jouw leven als het onze gemakkelijker maken.

Zowel vennootschappen die diensten leveren, als vennootschappen die producten verkopen zijn welkom.

Bij Digicount zal je geen zinloze, saaie vragen krijgen: onze boekhouders werken zelfstandig en zorgen ervoor dat jouw boekhouding zo optimaal mogelijk verloopt!


Contacteer ons

We helpen je graag verder!

Contact

Éénmanszaak.

Ook voor éénmanszaken biedt Digicount een flexibele oplossing. Door gebruik te maken van Billit maken we het voor éénmanszaken super gemakkelijk om hun financiële administratie op orde te houden.

Een realtime overzicht op je documenten, facturen opladen en ze betalen, je bankrekeningen op één centrale plek beheren, ... het kan allemaal met Billit.

Meer info? Check de website van Billit of contacteer ons!

Starter.

Bij het opstarten van een eigen zaak komt heel wat kijken. Er zijn heel wat administratieve verplichtingen die volbracht moeten worden, zoals het opstellen van een sterk financieel plan.

Daarnaast moeten verschillende documenten neergelegd worden bij de notaris en moet je een professionele, geblokkeerde bankrekening openen.

Om het start-up proces zo vlot mogelijk te laten verlopen, werkt Digicount aan een nieuwe SaaS-tool: Bizantium. Met Bizantium richten we jouw onderneming van A tot Z op, terwijl jij gewoon thuis zit. We spelen namelijk in op de nieuwste trends in de boekhoudwereld: we maken gebruik van digitale volmachten, een e-signing module, een slimme chatbot, ...

Zo verloopt jouw oprichting heel efficiënt: alle nodige documenten worden gegenereerd door Bizantium, je gegevens dien je slechts eenmalig in te geven.

Meer info? Neem een kijkje op de website van Bizantium of contacteer ons.


nl_NLNL