Geplaatst op 2 maart 2023
Laatst bijgewerkt op 4 oktober 2023 door Robin

Ons digitale verhaal.

‘Een digitale dienstverlening, al van bij je opstart.’ Om ons digitale verhaal waar te maken zetten we de juiste tools in om de dagelijkse administratie te vergemakkelijken, zowel voor de klant als voor ons kantoor.

Zo schakelden we begin 2020 eCurring in; een direct debit platform waarmee we onze klanten de mogelijkheid gaven om hun maandelijkse boekhoudfacturen automatisch te betalen. Tijdswinst voor de klant, én voor Digicount.

Jammer genoeg kregen we begin dit jaar de melding dat het eCurring platform op 28 februari stopgezet zou worden. Tijdens onze zoektocht naar de geschikte opvolger voor eCurring, kwamen we bij Twikey terecht.

Wat is Twikey?

Twikey is een online betalingsplatform dat ontwikkeld werd door de Isabel Group.

Opgericht in 1995, met 4 Belgische grootbanken als aandeelhouder (BNP, Belfius, ING en KBC), streeft de Isabel Group ernaar om de bedrijfsprocessen van ondernemers te vereenvoudigen.

Zo werd Twikey vorig jaar uitgerold. Twikey biedt, in vergelijking met andere spelers in de markt zoals ChargeBee en Paddle, de meest geschikte oplossing voor onze noden.


Waarom Twikey?

Onze beslissing om voor Twikey te kiezen, is gebaseerd op verschillende factoren.

Behoud de controle

Als klant behoud je ten allen tijde de controle over je actieve mandaten. Je beheert zelf in realtime je betalingen en kan gemakkelijk annuleren, of een wijziging aanvragen.

Ontzorging van de klant

De flexibiliteit van Twikey laat ons toe om snel te schakelen wanneer er een prijswijziging doorgevoerd moet worden. De klant wordt daarbij niet lastig gevallen met de ondertekening van een nieuw mandaat. We zorgen er natuurlijk voor dat de prijszetting in alle transparantie naar onze klanten gecommuniceerd wordt.

Debet- of creditkaart

Daarnaast ondersteunt Twikey alle belangrijke Europese betaalmethodes. Zo maken we het voor de klant gemakkelijk om zelf een betaalmethode in te stellen die bij zijn of haar gewoontes past, zonder dat ons team dit intern moet opvolgen.

Van A naar B, en terug

De open API van Twikey zorgt ervoor dat we onze bestaande tools naadloos met het platform kunnen integreren. Wanneer een betaling succesvol doorgevoerd wordt, is ons boekhoudprogramma daar meteen van op de hoogte.

nl_NLNL